Delo gediplomeerd sportmasseur NGS

25 juni 2016-

Het diploma sportmasseur kan aan de muur! Geweldig blij ben ik met dit diploma. Naast mijn andere diploma’s kan ik nu met recht zeggen een volwaardig opgeleid masseur te zijn. Ik was dat al, maar voelde mijn kennis tekort schieten.
Onderzoek doen, tapen kan ik nu naast de massagetechnieken toepassen behandelingen op maat de maken.

Komend seizoen zal ik mijn werkuren uitbreiden, nu de studieuren komen te vervallen. Sporters en niet-sporters, iedereen is welkom.
Met deze opleiding kan ik sporters richting een wedstrijd verzorgen- massage en tapen voor de wedstrijd, doorbloeding bevorderen na de wedstrijd. Ook afvalstoffen verlaten de spieren sneller, waardoor spierpijn sneller overgaat, het herstel gaat sneller.

diploma NGSNGS reclamefolder 0.1NGS reclamefolder 1

 

20151120081947