Massage in Driebergen – Delo officieel Edelo

De nieuwe naam van de praktijk is Edelo. Dit was al zo bij de Kamer van Koophandel en de belastingdienst, nu is ook de roepnaam officieel Edelo, met aangepast logo.

Hoe kwam de naam Delo tot stand?
Het is een samentrekking van Dekker en Looman. De E is een toevoeging van mijn voornaam Eva. De naam Delo was al bezet bij de officiele instanties, vandaar dat de praktijk daar al als Edelo geregistreerd stond.

Ik wil graag een tijdloze naam, die neutraal is. Neutraal, want steeds meer praktijken met ‘wolkerige’ namen ontstaan. Coaching, theedrinken, olietjes, invoelen, meevoelen en navoelen- kennelijk is er momenteel vraag naar.

Met Edelo werk ik vanuit het lichaam als geheel-  holistisch is het modewoord-  met gedegen kennis van voeding, de fysiologische stystemen in het lichaam en vanuit een zekere ‘state of mind’.

Dit doe ik zonder daar veel woorden, aandacht of reclame aan te besteden. Vergist u zich niet! Ik neem u en uw klachten zeer serieus. Het hoort bij mijn standaard manier van werken. Mijn manier van werken gaat uit van een gedegen, op kennis, vaardigheden, inzicht en aanvoelen gebaseerde massage waarbij alles aan bod komt. Ik coach niet, begrijp wel- daar waar daar behoefte aan is.
De kernactiviteit – masseren
Hierdoor worden alle systemen in het lichaam aangesproken. Dat is waar het bij Edelo om draait.
Veel positieve gevolgen kunnen vanuit massage ontstaan.

Benieuwd? Neem eens contact op, dan drinken we en kopje thee en kunnen we elkaar invoelen met wat lavendel- en kamille olie in een schaaltje.

Hartelijke groet,

Eva Dekker-Looman