klantervaringen

Reacties van cliënten

“Bij een vervelende RSI klacht heeft Eva zeer goede behandeling gegeven en na 5 STEVIGE massages het probleem verholpen. GOED GEDAAN !!”
Pieter

“Ik kom bij Eva eenmaal per week voor een fijne, kundige massage. Ik had altijd veel last van mijn schouder en rug. Door dit onderhoud zijn mijn klachten sterk afgenomenEva voelt precies waar de ‘probleemzones’ zitten en pakt die goed aan. Zeker een aanrader!”
Sophia

 

“Kundig, vriendelijk, veilig, ik ben meer dan tevreden met deze masseuse. Mooie balans tussen zorgvuldig voorzichtig en doortastend. Aanrader dus!”
Anne

Zeer kundige en fijne masseuse! Aanrader!”
Annemieke

Ook als masseur heb ik zo af en toe een goede massagebehandeling nodig. Hiervoor ben ik bij Eva absoluut in goede handen!”
Bart

De massagebehandelingen van Eva zijn buitengewoon effectief en tegelijkertijd zeer prettig. Zij combineert een brede en diepe professionele vaardigheid en ervaring met een grote mate van persoonsgerichte aanpak. Van harte aanbevolen!”
PG

“De behandeling van Eva is effectief gebleken. Ze vertelt je stap voor stap wat ze doet tijdens de behandeling en geeft duidelijk blijk van veel verstand van zaken. Verder is haar empatisch vermogen groot.
Charlotte

Dankbaar en blij ben ik met de feedback die ik heb ontvangen.
Is dan alles positief? Is dat reëel en eerlijk? Er zijn een paar mensen die niet meer bij mij komen. Deze mensen zijn meer gebaat bij massage vanuit een ander invalshoek, therapeutisch, coachend op persoonlijke ontwikkeling gericht.
Mijn massages gaan gaan uit van spier- en fasciegerichte werking ( en zoveel meer!) Ik durf te stellen dat ongeveer 95 procent van mijn cliënten tevreden is en baat heeft bij de behandelingen.