Medical Taping Concept en sporttape

Soms zijn er situaties waarin u last heeft van gewrichten of spieren, maar wel aan een wedstrijd, training of activiteit wilt kunnen meedoen. In dat geval kunt u bij mij terecht om een tape aan te leggen.

Sporttape beperkt een de eindstand van een gewricht en beschermt daardoor. Ook spieren kunnen in lengte beperkt worden met sporttape. Vaker wordt bij spierklachten of de lichtere blessures gekozen voor Medical Tape. Deze tape is momenteel erg populair. Goed aangelegd helpt de tape bij het herstel door de spier te ontlasten, doorbloeding en ruimte te bevorderen. U kunt er voor kiezen uw eigen materiaal mee te nemen.

Ik werk niet met de duurste tapes (maar wel functionele), waardoor de kosten beperkt blijven. Een deel van de prijs zit in de tijdsinvestering en een deel in de materialen. U kunt ervoor kiezen om uw eigen materiaal mee te nemen. Gemiddeld komt een minder complexe tape op €10,00. Bij combinaties van meerdere tapes zal de prijs rond €15,00-20,00 liggen. Ik bespreek vooraf met u wat de prijs zal zijn.

medical-taping-concept      

Klik op deze link voor aanvullend informatie