stoelmassages

Uniek! Keus op de bedrijfsvloer: 

 

1. Klassieke stoelmassage
Een preventieve en licht behandelende massage die uitgaat van drukpunten en meridianen op de rug, armen, handen, nek en hoofd. De massage ontspant en verfrist het lichaam en de gedachten. Deze massage wordt toegepast over de kleding heen en wordt stimulerend afgesloten. De massage is geschikt voor op de werkvloer, duurt ongeveer 15 minuten.

 

 

    2.Specialisatie stoelmassage
Een intensieve nek-schouder en bovenrug- en schoudermassage massage met gebruik van olie.

De spieren in de nek, bovenrug, schouders ( zo nodig uitgebreidere regio) worden diep behandeld en verlengd, waardoor spier- en spanningsklachten worden aangepakt en verminderen. Deze stoelmassage is uitermate geschikt voor een effectief vitaliteitsprogramma binnen uw bedrijf! Grotere aantallen zijn welkom bij ons.

 

Waar gewenst passen we tapetechnieken toe om tot sneller resultaat te komen. 

contact

 

 

 

 

 

 

Opleidingen:
Libosan massagetherapie, stoelmassage, specialisatie stoelmassage, tennisarm, RSI, frozen schoulder, bekkenscheefstand, ontspanningsmassage, hoofdpijnmassage, sportmassage NGS, myofasciale release volgens Thomas Meyer, Medical Taping Concept

Referenties/ ervaring:
Stoelmassagedagen bij Van Asselt te Driebergen/Amersfoort, Rabobank Rijn en Heulvelrug, Handicap.nl te Bunnik, AchmeaTilburg en Apeldoorn, Ziekenhuis Nieuwegein, Buurthuis De Brug, Jaarmarkt Sparrenheide, Tennis&Businesscenter Heuvelrug.