Stoelmassages

De basismassage
Een preventieve en licht behandelende massage die uitgaat van drukpunten en meridianen op de rug, armen, handen, nek en hoofd. De massage ontspant en verfrist het lichaam en de gedachten. Deze massage wordt toegepast over de kleding heen. De massage is geschikt voor op de werkvloer, duurt ongeveer 15 minuten.

De specialisatie stoelmassage
Een intensieve nek-schouder en bovenrug- en schoudermassage massage met gebruik van olie. De spieren in de worden diep behandeld en verlengd, waardoor spier- en spanningsklachten worden aangepakt en verminderen. Deze stoelmassage is uitermate geschikt voor als onderhoudsmassage in bedrijven. Bezoek aan de fysiotherapeut en/of arts voor werkgerelateerde klachten( hoofdpijn, RSI, tennisarm, frozen shoulder, stijfheid, stress) zal in veel gevallen niet meer nodig zijn. De mensen binnen het bedrijf waarderen deze massage enorm.

De massages kosten €15,00 per persoon.
Op een werkdag kan ik tot 20 personen masseren. Bij een hoger aantal massages kom ik met een gelijk geschoolde collega, kwaliteit gegarandeerd.

stoelmassage-dame wit

Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op.

Opleiding en ervaring:
Libosan massagetherapie, stoelmassage, specialisatie stoelmassage, tennisarm, RSI, frozen schoulder, bekkenscheefstand, ontspanningsmassage, hoofdpijnmassage, sportmassage NGS.
Stoelmassagedagen bij AchmeaTilburg en Apeldoorn, Ziekenhuis Nieuwegein, Buurthuis De Brug, Jaarmarkt Sparrenheide, Tennis&Businesscenter Heuvelrug,in samenwerking met fysiotherapie Peter Stuitje