Werktijden en -dagen Delo in de zomerperiode

Werkdagen en -tijden:

De afgelopen jaren heb ik zeer flexibel gewerkt om zoveel mogelijk aan ieders wensen te kunnen voldoen. Dit vind ik een heel prettige manier van werken. Echter, aankomend schooljaar 2015-2016 wordt ik ( verder) opgeleid tot sportmasseur NGS. Naast de opleidingen die ik al gevolgd heb, is het mijn grote wens om mijn spierkennis te verdiepen- het lichaam is complex en als masseur ben ik nooit uitgeleerd. Het is een mooie aanvulling en verdieping op de altijd op maat afgestemde behandelingen.
Hierdoor zijn Delomassages zijn dit jaar te boeken op onderstaande tijden:

Dinsdag
 9.15- 11.15
13.30- 14.45
20.30- 22.30Woensdag
20.30- 22.30

 Donderdag
13.30- 14.45Hopelijk zit er een geschikt tijdstip voor u tussen. Ik wens u een zoveel mogelijk klachtvrij en ontspannen periode toe. En zo gewenst zal ik daar een bijdrage aan leveren.

Heel vriendelijke groet!

Eva Dekker-Looman

blije mensen