Bekkenscheefstand, beenlengteverschil

Edelo

Lage rugklachten, massage kan helpen

Massage bij bekkenscheefstand en beenlengteverschil

Een sportmassage zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen in je lichaam. Hierdoor herstelt je lichaam sneller. Een sportmassage werkt ook preventief tegen overbelasting en dus tegen blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject.

 

tekeningen van bekkenscheefstand

Een onschuldige, volkomen natuurlijke en rustig opgebouwde druk op het bovenbeen kan in veel gevallen zorgen voor een verbetering in de bekkenstand.

Bij langdurig gehandhaafd beenlengteverschil kan het lichaam enkele weken nodig hebben om zich aan te passen. Spierpijn in verschillende gebieden in de rug en vermoeidheid kunnen zich hierbij voordoen. In de startperiode van de behandeling is het aan te raden om extra water te drinken, rust te nemen en extra te slapen om de vermoeidheid op te kunnen vangen.

Beenlengteverschillen tot wel 4,5 cm kunnen opgeheven worden. Een zooltje is in de meeste gevallen geen oplossing, deze onderhoudt juist de scheefstand van het bekken en het beenlengteverschil. Met alle klachten die daarbij horen. Neem contact op voor een gratis intake of meer informatie.

Zooltjes kunnen in geval van doorzakkende voeten naar binnen of naar buiten toe wel aan te raden zijn.