Fijn dat u Edelo massagepraktijk heeft gevonden. Hieronder schrijf ik iets meer over mij.

In 2014 stopte ik met mijn werk in het basisonderwijs. Met passie en overtuiging heb ik in het onderwijs gewerkt, maar voelde dat dit niet meer paste en dat ik een op een wilde werken, op maat. Vanuit thuis masseerden wij regelmatig en wist ik hoe fijn het is als je lichaam prettig en ontspannen aanvoelt.
Vanaf toen heb ik besloten alleen nog dingen te gaan doen die goed voelen en waar ik blij van wordt. Dat heeft geleid tot het volgen van een aantal massageopleidingen – klachtgericht – gegeven door fysiotherapeuten. Deze technieken en inzichten gebruik ik nog altijd dagelijks.
Maar steeds meer realiseer ik me dat er meer is dan het fysieke lichaam alleen. Een klacht ontstaat niet zomaar, het fysieke – en energiesysteem zijn uit balans. Een klacht wijst je erop dat er dingen anders mogen. De zoektocht naar de oorzaak van de klacht fascineert mij. Het is de sleutel naar meer ontspannen, lichter en vanuit het hart leven.
Naast een fysieke overbelasting kunnen klachten veroorzaakt worden door emotionele overbelasting, trauma’s, angsten. Of doordat je iets doet waar je hart niet ligt. Of door je grenzen niet te kennen en aan te geven, door teveel te leunen op erkenning van anderen en meer je eigen kracht en waarde te mogen leren kennen.
Mogelijk komt er binnen Edelo een ontwikkeling die nog meer die kant uit gaat.
De massages zijn altijd:
– gericht op de wens en/of de klacht
– fysieke insteek
– vergezeld van adviezen op houding-, bewegings-, leefstijlgebied ( zo gewenst)

Gewoon goede massages.