Ontspanningsmassage

Edelo

Eva Dekker Looman masseuse

Ontspannings-
massage

Een ontspanningsmassage bij Edelo Massagepraktijk is een massage van het hele lichaam: onder- en bovenrug, nek, hoofd, armen, handen, boven- en onderbenen en voeten. Lijf en hoofd wordt als geheel gezien en mag er in alle rust zijn. Tijdens een ontspanningsmassage is het stil, zodat u in alle rust kunt voelen en gedachten kunt laten gaan.

Klachten in een beginstadium kunnen verminderen of verdwijnen door de ontspannigsmassage; door het gebruik van knedingen, strijkingen en fricties verwijden bloedvaten zich. De spieren raken beter doorbloed en worden soepel, afvalstoffen worden afgevoerd. Niet alleen hierdoor werkt een ontspanningsmassage, loslaten door stil te liggen op de tafel, tijd te nemen en lief te ( laten) zijn voor uw lijf, helpt zeker ook mee. Het werkt door op uw hele spierstelsel. Stress is de grote boosdoener, het zet veel vast.

Deze massage kunt u ook als onderhoudsmassage toepassen eens in de 4 of 5 weken. Hiermee geeft u ‘kwaliteitstijd’ aan uzelf om ontspannen te blijven. Geef een ontspanningsmassage cadeau! In deze drukke tijd is ontspanning fijn om te geven en te krijgen.