Regelmatig, zo niet bijna altijd, voel ik dat de fysieke en emotionele klachten vragen om naar binnen gaan. Massages kunnen daarbij zeker helpen, om te ontspannen ( als voorwaarde om naar binnen te kunnen gaan).

Maar in dit traject ga ik graag ga ik met jou op avontuur- samen zoeken in alle openheid en zonder oordelen naar wat in jou speelt. Op zoek naar die dingen die je zelf ergens wel aanvoelt, maar niet kan vatten en beïnvloeden. 

Belangrijk is dat erkent dat lichaam en geest een zijn. Dat je openstaat voor jouw zielsboodschap en je bereid bent door ongemakkelijke emoties te doorlopen. 

Dit proces is relatief nieuw voor mij. Ik voel dat mijn hart hiernaar uitgaat. 

Dit doe ik iet zomaar uit de losse pols. Vanuit de werkwijze van De helende reis, De innerlijke bevrijding, Christina von Dreien, Bestaansrecht en eigen ervaringen vanuit mijn leven, naasten en opleiding met een stuk chinese geneeskunde, ga ik met je aan de slag. Ontdekkend- van beide kanten.

Voel je je aangesproken? Aangetrokken tot iets onbekends, meer je stukken echt leren kennen en sta je open voor een oefentraject? Dan is dit wellicht iets voor jou. Een sessie duurt 2 uur minimaal. We starten met een intake, dan een massage ter ontspanning, een ontspanningsmeditatie. Vervolgens doorloop ik een aantal stappen met jou waarin je gevoelsmatig onder andere gaat visualiseren en gevoelens aangaat. We komen daarbij steeds dieper in de lagen die ertoe doen.

Voorwaarde is dat je je op je gemak bij mijn voelt en vertrouwt. 

Neem dan contact op via mijn 06-12959170. 

In massage ligt mijn hart. Wat maakt dat het zo’n bijzonder mooi vak is? Het zit in de handelingen, technieken, verwondering over het lichaam, de verbinding tussen lichaam en geest, de verbinding die ontstaat tijdens de behandeling(en). Masseren is voor mij heel natuurlijk en fijn om te doen, met respect voor ieders unieke lichaam.

Het fysieke lichaam is een verfijnd, uniek, tastbaar iets wat reageert op aanraking. De ontspanning die ontstaat, geeft ruimte aan beweging maar ook mentaal en emotioneel ruimte. Het fysieke vraagt aandacht en legt je soms stil. We ervaren dat als pijn, ziekte, ongemak. Dan kan massage een ingang zijn om pijn te verlichten, en bewegingsvrijheid te vergroten, om ontspanning te voelen.

Een stapje verder kan er ruimte ontstaan om losser te komen van je maalstroom van denken. Om even te stoppen met puzzelen, piekeren, oplossen in je hoofd. Dan ontstaat er ruimte voor creativiteit, intuïtie. Vanuit je intuïtie en hart komen altijd de beste ideeën, kloppend voor jou, vanuit je hart.

Nog een stap verder kan er ook inzicht ontstaan over datgene wat onbewust speelt op de achtergrond. Een soort belemmerend programma, dat als een soort computervirus draait in je dagelijkse gedachtes, gevoelens en keuzes.
Dit laatste voel ik als belangrijk in deze tijd.

Zoek je naar vertrouwen in je proces? Wat drijft jou? Zijn daar sluimerende saboteurs die je belemmeren in het verder komen in je proces? Hoe kan je vrij worden van deze gevoelens ( die we doorgaans verstoppen onder rationele dekentjes). Deze vaak onbewuste processen zijn mogelijk oorzaak van fysieke klachten. Dan kan naar binnen gaan en dit onderzoeken helpen.

Doet dit stuk wat, raakt het je ergens? Dan is dit wellicht voor jou de stap die je verder kan helpen.