voetreflextherapie

Wellness 2,5 uur

Wil je echt even uit de waan van de dag? Deze behandeling geeft je rust en ontspanning. Je krijgt in 2,5 uur een rug- schoudermassage, een voetenbad en een heerlijk ontspannende voetreflex- massage. We sluiten af met een voetenpakking die je afvalstoffen helpt afvoeren en een kop thee met wat lekkers

klachtbehan-
deling

Voetreflexmassages stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, door te werken aan ontspanning en balans in het lichaam. Het lichaam werkt als een geheel. Voetreflextherapie beïnvloedt de doorbloeding en het hormoon- en zenuwstelsel. Natuurlijk wordt de voet goed losgemaakt. Je wordt je als mens bewust van je pijnpunten, spanning en ook ontspanning. Daarmee begint een proces van positieve veranderingen in je lichaam en geest.

lente pakket
aanbieding!

De lente komt eraan, nieuwe energie! Wil jij een boost voor je lichaam, afvalstoffen kwijtraken en zo fris het nieuwe seizoen in? Om de lente te vieren is dit pakket in maart en april in de aanbieding. 3 Voetreflexmassages voorafgegaan door een voetenbad dat afvalstoffen afvoert. Van €187,50 voor € 150,00.

five star review symbol
Eva is vakkundig en heeft mij met 2 behandelingen af kunnen helpen van een vastzittende schouder.
five star review symbol
Ook als masseur heb ik zo af en toe een goede massage-behandeling nodig. Hiervoor ben ik bij Eva absoluut in goede handen.
five star review symbol
Kundig, vriendelijk, veilig, ik ben meer dan tevreden met deze masseuse. Mooie balans tussen zorgvuldig voorzichtig en doortastend. Aanrader dus!
five star review symbol
Erg positief verrast over de effectiviteit van de behandeling en de kennis & kunde van Eva. Zij kan als geen ander je lichaam lezen wat nodig is om van je klacht af te komen.
five star review symbol
De behandeling van Eva is effectief gebleken. Ze vertelt je stap voor stap wat ze doet tijdens de behandeling en geeft duidelijk blijk van veel verstand van zaken. Verder is haar empathisch vermogen groot.
five star review symbol
De massage-behandelingen van Eva zijn buitengewoon effectief en tegelijkertijd zeer prettig. Zij combineert een brede en diepe professionele vaardigheid en ervaring met een grote mate van persoons-gerichte aanpak. Van harte aanbevolen!
five star review symbol
Eva is een bezielde vakvrouw bij wie je je onmiddellijk in goede handen voelt. Zij kan naast massage nog vele andere technieken aanwenden om je klachten te behandelen, omdat zij zich voortdurend bijschoolt. Ze luistert goed, koppelt terug en is integer: ze zal je nooit langer behandelen dan nodig is en stuurt je door als een ander meer aan je klachten kan doen. Daarnaast is ze ook nog eens heel aardig. Dus: een echte aanrader!

over Edelo

Lidmaatschappen

Edelo is aangesloten bij de branche- en examenorganisatie NSG