VoetreflexPlus therapie

Holisme

Het geheel is weerspiegeld in ieder deel.  Het universum is in iedere cel en iedere cel is het universum. Alles is verbonden met elkaar, zowel fysiek als energetisch. Dat wil zeggen- via frequenties. Alles is frequentie, trilling. Deze principes kunnen we fysiek en energetisch toepassen in de VoetreflexPlus therapie. Voor ieder op maat. Onderstaande behandelingen kunnen gecombineerd worden toegepast. Een goede intake met herhaalde behandeling geeft meer effect. Een enkele behandeling is natuurlijk ook mogelijk.

 

 Algemene stevige, losmakende voetenmassage
 Versoepelt, doorbloedt spieren, fasica, pezen. ondersteunt de voetboog. De voeten zijn de basis van het lichaam!

Volgens de TCM: traditionele Chinese Geneeskunde
Gewerkt wordt met inzet meridianen en drukpunten op de voeten en onderbenen. Heel het lichaam is weerspiegeld en kan zo
behandeld worden. Veelal toegepast in combinatie met de voetzones. Intake en tongdiagnose is onmisbaar hierbij.

Via de neurologische voetzones
 Ondersteunen van lichaamssystemen:
 Spijsvertering/ hormonenklieren/ lymfestelsel/ bloedsomloop/ ademhaling/ hoofdzones/ urinewegsysteem/ wervelkolom/ spieren en gewrichten

Energetisch
  Om je emoties richting balans en in hogere frequentie te transformeren. Voor deze massages is het fijn als je open staat voor zachte aanraking en ook behandeling zonder
  aanraking. Hierbij gaan we uit van het energielichaam om je fysieke lichaam heen. De uitwerking voel je meestal op emotioneel vlak. Laat alles los en vertrouw op je proces.
  Niet onbelangrijk: emoties in balans betekent- nieuwe inzichten, je hart gaan volgen, dus op je pad komen, energie ervaren, gaan ontdekken wie je echt bent of wil zijn.
  Dit gaat in stapjes, ieder stapje is er een in het proces van jouw leven. Hoe meer je gaat vertrouwen op jou eigen gevoel, en weet dat negatieve gedachtes vaak voortkomen uit 
  patronen, aangeleerde overtuigingen, hoe meer je die kan herkennen en los kan laten. 
  Deze therapie gaat om het ondersteunen van balans in jezelf, jezelf neer kunnen zetten, vanuit je hart durven leven.

Balans
Als lichaam en geest in evenwicht zijn, kan het lichaam optimaal functioneren. Alle delen van het lichaam zijn verbonden met de voet. Via de voetdrukpunten verminderen energieblokkades in het lichaam , waardoor de energie beter kan doorstromen en je je fitter voelt.
Puur natuur
De methode is gebaseerd op natuurgeneeskundige en Chinese geneeskundige uitgangspunten. Dit houdt in dat het lichaam wordt ondersteund in het zelfgenezend vermogen. 
Voor wie?
Voetreflexmassages zijn voor iedereen geschikt:
Het is fijn om te ontspannen en/of aan klachten te werken en meer in balans te komen. 
Voor mensen met chronische klachten, is voetreflextherapie vooral aan te raden. Deze massages kunnen voor deze doelgroep  verlichtend werken, bij regelmatige massages is het verlichting het grootst.
Hoe lang duurt een traject?
Bij klachten is het niet precies te voorspellen hoeveel behandelingen nodig zijn. Edelo beleid is niet langer behandelen dan noodzakelijk en zo nodig doorverwijzen. 
Geen geneesmiddel
Voetreflexologie is geen geneesmiddel. Het is een therapie om pijn en ongemak te verlichten. Wel wordt het natuurlijk zelfgenezend vermogen gestimuleerd.
Bij bewustwording van onderliggende patronen/ emoties en het aangaan van deze emoties wordt de werking sterker.

balans in systemen en emoties
De voetreflexmassage helpt om het lichaam en je hoofd te ontspannen. Het zorgt voor een gevoel van welbevinden en een betere doorbloeding. Dit heeft een positieve invloed op de spijsvertering, het hormoonstelsel, en zenuwfuncties. 
Talloze klachten hangen hiermee samen. 
De invloed van emoties op het lichaam wordt steeds meer onderkend. Angst, boosheid, jaloezie, onmacht hebben veroorzaken, versterken klachten of houden deze in stand.
In ontwikkeling
Met voetreflexmassages kan je aan onderliggende fysieke en emotionele thema’s werken, waardoor je op persoonlijk vlak  verder komt. Dit werkt fysiek door. 
Losse massage, of traject?
Een massage kan je los boeken, om kennis te maken. Je kunt ook komen voor een traject. Dan vul je eerst intakeformulieren in, en gaan we uitvoeriger in gesprek. De voeten worden onderzocht en geanalyseerd in relatie tot de klachten. Vervolgens komt er een behandelplan en wordt er dus gericht gewerkt.

Wellness 2,5 uur

Wil je echt even uit de waan van de dag? Deze behandeling geeft je rust en ontspanning. Je krijgt in 2,5 uur een rug- schoudermassage, een voetenbad en een heerlijk ontspannende voetreflex- massage. We sluiten af met een voetenpakking die je afvalstoffen helpt afvoeren en een kop thee met wat lekkers

klachtbehan-
deling

Voetreflexmassages stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, door te werken aan ontspanning en balans in het lichaam. Het lichaam werkt als een geheel. Voetreflextherapie beïnvloedt de doorbloeding en het hormoon- en zenuwstelsel. Natuurlijk wordt de voet goed losgemaakt. Je wordt je als mens bewust van je pijnpunten, spanning en ook ontspanning. Daarmee begint een proces van positieve veranderingen in je lichaam en geest.

lente pakket
aanbieding!

De lente komt eraan, nieuwe energie! Wil jij een boost voor je lichaam, afvalstoffen kwijtraken en zo fris het nieuwe seizoen in? Om de lente te vieren is dit pakket in maart en april in de aanbieding. 3 Voetreflexmassages voorafgegaan door een voetenbad dat afvalstoffen afvoert. Van €187,50 voor € 150,00.

five star review symbol
Eva is vakkundig en heeft mij met 2 behandelingen af kunnen helpen van een vastzittende schouder.
five star review symbol
Ook als masseur heb ik zo af en toe een goede massage-behandeling nodig. Hiervoor ben ik bij Eva absoluut in goede handen.
five star review symbol
Kundig, vriendelijk, veilig, ik ben meer dan tevreden met deze masseuse. Mooie balans tussen zorgvuldig voorzichtig en doortastend. Aanrader dus!
five star review symbol
Erg positief verrast over de effectiviteit van de behandeling en de kennis & kunde van Eva. Zij kan als geen ander je lichaam lezen wat nodig is om van je klacht af te komen.
five star review symbol
De behandeling van Eva is effectief gebleken. Ze vertelt je stap voor stap wat ze doet tijdens de behandeling en geeft duidelijk blijk van veel verstand van zaken. Verder is haar empathisch vermogen groot.
five star review symbol
De massage-behandelingen van Eva zijn buitengewoon effectief en tegelijkertijd zeer prettig. Zij combineert een brede en diepe professionele vaardigheid en ervaring met een grote mate van persoons-gerichte aanpak. Van harte aanbevolen!
five star review symbol
Eva is een bezielde vakvrouw bij wie je je onmiddellijk in goede handen voelt. Zij kan naast massage nog vele andere technieken aanwenden om je klachten te behandelen, omdat zij zich voortdurend bijschoolt. Ze luistert goed, koppelt terug en is integer: ze zal je nooit langer behandelen dan nodig is en stuurt je door als een ander meer aan je klachten kan doen. Daarnaast is ze ook nog eens heel aardig. Dus: een echte aanrader!

over Edelo

Lidmaatschappen

Edelo is aangesloten bij de branche- en examenorganisatie NSG