Herfstactie

De herfst is begonnen. Het metaalelement hoort bij de herfst, verbonden met de Longen (TCM).
De Longen hebben te maken met weerstand, energie en ruimte innemen voor jezelf. Wil jij de energie van de zomer integreren in de herfst? Zorgen voor je batterij en je ontspanning? In dit pakket ontvang je 3 voetreflexPlusmassages die werken aan de balans in je immuunsysteem, energieopname en balans in je hormoonstelsel. Dit in combinatiemet de Longmeridiaan op de arm.
Van €195 voor €185,50
(foto van Taryn Elliot)

Klachten

Voetreflexmassages stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, door te werken aan ontspanning en balans in het lichaam. Het lichaam werkt als een geheel. Voetreflextherapie beïnvloedt de doorbloeding en het hormoon- en zenuwstelsel. Natuurlijk wordt de voet goed losgemaakt. Je wordt je als mens bewust van je pijnpunten, spanning en ook ontspanning. Daarmee begint een proces van positieve veranderingen in je lichaam en geest.

Wellness 2,5 uur

Wil je echt even uit de waan van de dag? Deze behandeling geeft je rust en ontspanning. Je krijgt in 2,5 uur een rug- schoudermassage, een voetenbad en een heerlijk ontspannende voetreflex- massage. We sluiten af met een voetenpakking die je afvalstoffen helpt afvoeren en een kop thee met wat lekkers

Holisme

Het geheel is weerspiegeld in ieder deel.  Het universum is in iedere cel en iedere cel is het universum. Alles is verbonden met elkaar, zowel fysiek als energetisch. Dat wil zeggen- via frequenties. Alles is frequentie, trilling. Deze principes kunnen we fysiek en energetisch toepassen in de VoetreflexPlus therapie. Voor ieder op maat. Onderstaande behandelingen kunnen gecombineerd worden toegepast. Een goede intake met herhaalde behandeling geeft meer effect. Een enkele behandeling is natuurlijk ook mogelijk.

 

 Algemene stevige, losmakende voetenmassage
 Versoepelt, doorbloedt spieren, fasica, pezen. ondersteunt de voetboog. De voeten zijn de basis van het lichaam!

Volgens de TCM: traditionele Chinese Geneeskunde
Gewerkt wordt met inzet meridianen en drukpunten op de voeten en onderbenen. Heel het lichaam is weerspiegeld en kan zo
behandeld worden. Veelal toegepast in combinatie met de voetzones. Intake en tongdiagnose is onmisbaar hierbij.

Via de neurologische voetzones
 Ondersteunen van lichaamssystemen:
 Spijsvertering/ hormonenklieren/ lymfestelsel/ bloedsomloop/ ademhaling/ hoofdzones/ urinewegsysteem/ wervelkolom/ spieren en gewrichten

Energetisch
  Om je emoties richting balans en in hogere frequentie te transformeren. Voor deze massages is het fijn als je open staat voor zachte aanraking en ook behandeling zonder
  aanraking. Hierbij gaan we uit van het energielichaam om je fysieke lichaam heen. De uitwerking voel je meestal op emotioneel vlak. Laat alles los en vertrouw op je proces.
  Niet onbelangrijk: emoties in balans betekent- nieuwe inzichten, je hart gaan volgen, dus op je pad komen, energie ervaren, gaan ontdekken wie je echt bent of wil zijn.
  Dit gaat in stapjes, ieder stapje is er een in het proces van jouw leven. Hoe meer je gaat vertrouwen op jou eigen gevoel, en weet dat negatieve gedachtes vaak voortkomen uit 
  patronen, aangeleerde overtuigingen, hoe meer je die kan herkennen en los kan laten. 
  Deze therapie gaat om het ondersteunen van balans in jezelf, jezelf neer kunnen zetten, vanuit je hart durven leven.

five star review symbol
Eva is vakkundig en heeft mij met 2 behandelingen af kunnen helpen van een vastzittende schouder.
five star review symbol
Ook als masseur heb ik zo af en toe een goede massage-behandeling nodig. Hiervoor ben ik bij Eva absoluut in goede handen.
five star review symbol
Kundig, vriendelijk, veilig, ik ben meer dan tevreden met deze masseuse. Mooie balans tussen zorgvuldig voorzichtig en doortastend. Aanrader dus!
five star review symbol
Erg positief verrast over de effectiviteit van de behandeling en de kennis & kunde van Eva. Zij kan als geen ander je lichaam lezen wat nodig is om van je klacht af te komen.
five star review symbol
De behandeling van Eva is effectief gebleken. Ze vertelt je stap voor stap wat ze doet tijdens de behandeling en geeft duidelijk blijk van veel verstand van zaken. Verder is haar empathisch vermogen groot.
five star review symbol
De massage-behandelingen van Eva zijn buitengewoon effectief en tegelijkertijd zeer prettig. Zij combineert een brede en diepe professionele vaardigheid en ervaring met een grote mate van persoons-gerichte aanpak. Van harte aanbevolen!
five star review symbol
Eva is een bezielde vakvrouw bij wie je je onmiddellijk in goede handen voelt. Zij kan naast massage nog vele andere technieken aanwenden om je klachten te behandelen, omdat zij zich voortdurend bijschoolt. Ze luistert goed, koppelt terug en is integer: ze zal je nooit langer behandelen dan nodig is en stuurt je door als een ander meer aan je klachten kan doen. Daarnaast is ze ook nog eens heel aardig. Dus: een echte aanrader!

over Edelo

Lidmaatschappen

Edelo is aangesloten bij de branche- en examenorganisatie NSG