voetreflextherapie

foot-massage-1428388-1279x1917

Voetreflexmassages stimuleren het zelfgenezend vermogen van het lichaam, door te werken aan ontspanning en balans in het lichaam. Het lichaam werkt als een geheel. Voetreflextherapie beïnvloedt de doorbloeding en het hormoon- en zenuwstelsel. Natuurlijk wordt de voet goed losgemaakt.  Je wordt je als mens bewust van je pijnpunten, spanning en ook ontspanning. Daarmee begint een proces van positieve veranderingen in je lichaam en geest.
Deze vorm van massage is wetenschappelijk onderzocht door het officieel erkende onderzoeksbureau Soffos. Zowel het onderzoek als het resultaat hebben gestaan in het gerenommeerde artsentijdschrift TIG. De resultaten uit het onderzoek waren bijzonder goed. U kunt dit onderozek vinden door hierop te klikken: site van Total Health.

Voetreflextherapie kan ervoor zorgen dat u zich versneld fysiek en mentaal bewust wordt van vermoeidheid. Dit is een goed teken, maar kan ingrijpend zijn in sommige gevallen. Een voetreflexmassage boeken is een bewuste keuze. Uw lichaam. De therapeut neemt geen verantwoordelijkheid voor vermoeidheid die kan ontstaan. 

Raadpleeg bij ernstige klachten altijd een arts.