Ontspanning voor jou en je baby

woman-in-blue-dress-wearing-silver-ring-3699337

De zwangerschapsmassage bij Edelo in Driebergen is een massage die jou en je kindje ontspanning en rust brengt. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam en je hormoonbalans. Je lichaam wordt zwaarder belast en daarbij brengt een zwangerschap genoeg drukte met zich mee. Deze massage zorgt ervoor dat je spanningen en gedachten even kunt laten gaan en geniet van het moment. Een moment van aandacht helemaal voor jou en je baby.

Er wordt extra aandacht besteed aan die delen die tijdens de zwangerschap zwaarder worden belast:
De voeten, kuiten en onderrug. Verder kan je genieten van een nek- schoudermassage. En je buik, als je dat wil. De massage kan naar wens aangepast worden. Je wil bijvoorbeeld wat extra aandacht voor je voeten, rug, buik of nek. Zijn er gebieden die je liever niet wil laten masseren? Dit geef je natuurlijk aan. 

Bij deze massage gebruik ik een basis van druivenpit- of arganolie met als toevoeging lavendelolie.  Deze olie werkt rustgevend, is goed voor de huid. Het is  een natuurlijk product. 
De speciale tafel met uitsparing voor de buik en borsten maakt het mogelijk om comfortabel op de buik te liggen, tot het laatste moment van de zwangerschap. De tafel is op verschillende manieren aan te passen aan de wensen van jouw buik en borsten.

De massage is veilig, rustig en doordacht, zodat er geen overstimulatie plaatsvindt. Punten die in verbinding staan met je baarmoeder worden niet meegenomen. Na de massage voel je je weer ontspannen en soepel. Je kan er weer tegenaan!
Wacht met massages tot je 3e maand in je zwangerschap. Je kindje is dan stabiel en goed ‘genesteld’. Heb je last van lichamelijke klachten? Geef dat dan even  door, dan houd ik daar rekening mee. 
Bespreek bij twijfel je medische conditie met je verloskundige en/of huisarts.
De massage is een veilige, gericht op ontspanning en zonder drukpunten of deep tissue technieken.

Wil je naast massage ook eens zwangerschapsyoga gaan proberen?
In Driebergen geeft Denise Visser deze yoga bij BFT Heuvelrug. Meer informatie kan je vinden op yogaforu.nl

Heb je behoefte aan ondersteuning bij misselijkheid en maagzuur? Er zijn voedingsadviezen vanuit de Traditional Chinese Medicin (TCM) en acupressuurpunten die je verlichting kunnen bieden.